Καλέστε τώρα

25310 20270

Από το 1980 στον τομέα της υγείας...

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Τσαγιαννίδης Ιατρικά - Ορθοπεδικά ξεκίνησε την πορεία της στον τομέα της υγείας από το 1980 και μέχρι σήμερα συνεχίζει την δυναμική της παρουσία. Πορευόμαστε με στόχο την σταθερή ανάπτυξη και με κύριο μέλημά μας, να απευθυνόμαστε στους πελάτες μας με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό που εδώ και χρόνια μας ανταμείβουν με την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην εταιρεία μας, θα ανακαλύψετε μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων από κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού σε κατηγορίες όπως:

  • Είδη κατ' οίκον νοσηλείας
  • Ορθοπεδικά είδη
  • Οξυγονοθεραπεία
  • Αναλώσιμα ιατρικά είδη
  • Ιατρικός εξοπλισμός
  • Είδη Φυσιοθεραπείας

Οι σωστές λύσεις για την περιποίηση στο σπίτι απαιτούν το σωστό συνεργάτη.

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Μεγάλη διαθεσιμότητα σε όλα τα προϊόντα. Γρήγορη παράδοση και τοποθέτηση στο χώρο σας.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μια ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη σας προσφέρεται με την αγορά κάθε προϊόντος, με λύσεις στο κατάστημα ή με επίσκεψη του τεχνικού στο χώρο σας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Κατανοούμε πλήρως ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας εξαρτάται από την εμπειρία και την εκπαίδευση του προσωπικού μας. Γι' αυτόν τον λόγο, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην συνεχή εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη της ομάδας μας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Σας ετοιμάζουμε όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται από το ταμείο και σας καθοδηγούμε πλήρως για την ολοκλήρωση της δαπάνης στον ασφαλιστικό φορέα.

Οι Πιστοποιήσεις μας

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από τον οργανισμό πιστοποίησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Tuv Austria Hellas βάσει του προτύπου ISO 9001:2008 και της Υ.Α. Αριθμ. 1348/2004 για τα είδη που εμπορεύεται και διακινεί σε καθημερινή βάση στον χώρο της υγείας και τις υπηρεσίες που προσφέρει.