Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία Τσαγιαννίδης Ιατρικά - Ορθοπεδικά ξεκίνησε την πορεία της στον τομέα της υγείας από το 1980 και μέχρι σήμερα συνεχίζει την δυναμική της παρουσία. Πορευόμαστε με στόχο την σταθερή ανάπτυξη και με κύριο μέλημά μας, να απευθυνόμαστε  στους πελάτες μας με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό που εδώ και χρόνια μας ανταμείβουν με την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους.

Προϊόντα - Υπηρεσίες

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από γνωστούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού σε:

  • Αναλώσιμα
  • Είδη Κατ’οίκον Νοσηλείας
  • Είδη Προσωπικής Φροντίδας
  • Ιατρικό Εξοπλισμό
  • Είδη Φυσιοθεραπείας
  • Ορθοπεδικά
  • Οξυγονοθεραπεία

Με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας επιλύσει οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τα προϊόντα μας.

Η ποικιλία των ειδών που εμπορευόμαστε, καλύπτει τις ανάγκες επαγγελματιών του χώρου, ιδιωτών γιατρών, διαγνωστικών κέντρων, κλινικών και νοσοκομείων, οι οποίοι μπορούν να βρουν μια τεράστια ποικιλία αναλώσιμων προϊόντων και ιατρικού εξοπλισμού. Παράλληλα στην εταιρεία μας λειτουργεί ειδικό τμήμα για την περιποίηση τραυμάτων, που απαρτίζεται από νοσηλευτές και μπορεί να εξυπηρετήσει τους ασθενείς στο σπίτι.

Καθημερινά 3 ιδιόκτητα φορτηγά διανέμουν προϊόντα στους Νομούς Ροδοπης και Έβρου, ωστε να μπορούμε να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες του κάθε πελάτη.


Κανάλια Πωλήσεων

Καταστήματα: 3 καταστήματα σε Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο, οπου θα βρείτε ότι είναι απαραίτητο για το ιατρείο και την κατ' οίκον νοσηλεία.

Διαδίκτυο: www.tsagiannidis.gr

Homecare: Μια μεγάλη γκάμα από είδη για την περιποίηση ασθενών στο σπίτι, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό από νοσηλευτές στην διαχείριση τραυμάτων και εξυπηρέτηση κατ' οίκον.

 Β2Β: Το πελατολόγιό μας απαρτίζεται από κλινικές, νοσοκομεία, διαγνωστικά, φαρμακεία, καταστήματα ιατρικών και επαγγελματίες στο χώρο της υγείας.

 

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία Ιατρικά Τσαγιαννίδη είναι  πιστοποιημένη από τον οργανισμό πιστοποίησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων TUV AUSTRIA HELLAS βάσει του προτύπου ISO 9001:2008 και της Υ.Α. Αριθμ. 1348/2004 για τα είδη που εμπορεύεται και διακινεί σε καθημερινή βάση στον χώρο της υγείας και τις υπηρεσίες που προσφέρει..