Καλέστε τώρα

25310 20270
Πελματογράφος Aetrex Albert 2 Pro

Με την ημέρα ή το μήνα


Ενοικίαση Ιατρικού Εξοπλισμού

Εξασφαλίστε την άνεση και την ασφάλεια για τη φροντίδα στο σπίτι, με την ενοικίαση εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού όπως νοσοκομειακά κρεβάτια, αναπηρικά αμαξίδια, συσκευές οξυγόνου και άλλα απαραίτητα είδη που εγγυώνται την άριστη φροντίδα και αυτονομία.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα φροντίσουν να παραδώσουν και να εγκαταστήσουν τον εξοπλισμό στο χώρο σας, εξασφαλίζοντας ότι όλα λειτουργούν άψογα και είναι έτοιμα προς χρήση, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ

Μετατρέψετε τη μίσθωση του ιατρικού εξοπλισμού σε αγορά οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της μίσθωσης. Αυτό σας δίνει τη μοναδική δυνατότητα να δοκιμάσετε πλήρως τον εξοπλισμό πριν αποφασίσετε να τον αγοράσετε.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το τεχνικό μας τμήμα, είναι έτοιμο να σας παρέχει υποστήριξη και να απαντήσει σε κάθε ερώτηση ή ανάγκη συντήρησης που μπορεί να προκύψει, εγγυώμενο τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του εξοπλισμού σας.

Ενοικίαση

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

Ηλεκτρικό Νοσοκομειακό Κρεβάτι

Πλήρες ηλεκτρικό ξύλινο κρεβάτι νοσηλείας, με κλίση πλάτης, ποδιών και ρύθμιση καθ' ύψος. Κατόπιν ζήτησης μπορεί να ενσωματωθεί και αναρτήρας. Διατίθεται για ενοικίαση με τον μήνα.

Πολύσπαστο Νοσοκομειακό Κρεβάτι

Πολύσπαστο μεταλλικό κρεβάτι νοσηλείας, με κλίση πλάτης και ποδιών. Κατόπιν ζήτησης μπορεί να ενσωματωθεί και αναρτήρας. Διατίθεται για ενοικίαση με τον μήνα.

Μονόσπαστο Νοσοκομειακό Κρεβάτι

Μονόσπαστο μεταλλικό κρεβάτι νοσηλείας, με κλίση πλάτης. Κατόπιν ζήτησης μπορεί να ενσωματωθεί και αναρτήρας. Διατίθεται για ενοικίαση με τον μήνα.

Ενοικίαση

ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ

Αναπηρικό Αμαξίδιο Βαρέως Τύπου

Με μεγάλους τροχούς για άνετη χρήση σε εξωτερικούς χώρους και ιδανικό για χρήστες πάνω από 150 κιλά. Διατίθεται για ενοικίαση με την ημέρα ή τον μήνα.

Αναπηρικό Αμαξίδιο Μεγάλες Ρόδες

Με μεγάλους τροχούς για άνετη χρήση σε εξωτερικούς χώρους και ιδανικό για χρήστες εώς 100 κιλά. Διατίθεται για ενοικίαση με την ημέρα ή τον μήνα.

Αναπηρικό Αμαξίδια Εσωτερικου Χώρου

Με μεσαίους τροχούς για άνετη χρήση σε εσωτερικούς χώρους και ιδανικό για χρήστες εώς 100 κιλά. Διατίθεται για ενοικίαση με την ημέρα ή τον μήνα.

Ενοικίαση

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΗ

Estia Καρέκλα Ανύψωσης

Ειδική καρέκλα ανασήκωσης και μεταφοράς ασθενών, που διευκολύνει την καθημερινότητα των ατόμων με κινητικές δυσκολίες και των βοηθών τους. Διατίθεται για ενοικίαση με τον μήνα.

Body Up Evolution Καρέκλα Ανύψωσης

Ειδική καρέκλα ανασήκωσης και μεταφοράς ασθενών, ειδικά σχεδιασμένη για να ανασηκώνεται ο ασθενής σε καθιστή «φυσική θέση», με ελάχιστη μυϊκή δύναμη από τον άνθρωπο που τον φροντίζει. Διατίθεται για ενοικίαση με τον μήνα.

Ηλεκτρικός Γερανός Ανύψωσης

Ηλεκτρικός γερανός, σχεδιασμένος για την ανασήκωση και τη μετακίνηση ασθενών με περιορισμένη κινητικότητα, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Διατίθεται για ενοικίαση με τον μήνα.

Ενοικίαση

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Συμπυκνωτής Οξυγόνου

Για ασθενείς που χρειάζονται συνεχή παροχή οξυγόνου στο σπίτι. Διατίθεται για ενοικίαση με την ημέρα ή το μήνα.

Φιάλη Οξυγόνου

Για τη μεταφορά ασθενών όσο και για χρήση σε έκτακτες περιστάσεις κατά τη διάρκεια της νοσηλείας στο σπίτι (διακοπή ρεύματος), εξασφαλίζοντας τη συνεχή παροχή οξυγόνου για ασθενείς που το έχουν ανάγκη. Διατίθεται για ενοικίαση με τον μήνα.

Συσκευή CPAP - BPAP

Για τους ασθενείς που χρειάζονται θεραπεία με CPAP ή BPAP στο σπίτι, για τη διαχείριση της υπνικής άπνοιας. Διατίθεται για ενοικίαση με την ημέρα ή τον μήνα.

Ενοικίαση

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΘΗΛΑΣΤΡΑ

Medela Νοσοκομειακό Θήλαστρο

Για την υποστήριξη των μητέρων σε ολόκληρη τη διαδρομή τους στον κόσμο της γαλουχίας. Διατίθεται για ενοικίαση με την ημέρα ή το μήνα. Ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης 15 ημέρες.

Ardo Νοσοκομειακό Θήλαστρο

Προσφέρει την τέλεια υποστήριξη για τις μητέρες σε κάθε στάδιο της γαλουχίας, ακόμα και τις πρώτες ημέρες του θηλασμού, που παράγεται πρωτόγαλα. Διατίθεται για ενοικίαση με το μήνα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως χρεώνεται η ενοικίαση;

Η χρέωση της ενοικίασης του ιατρικού εξοπλισμού διαμορφώνεται ανάλογα με τον τύπο του εξοπλισμού και τις ανάγκες σας. Είναι δυνατόν να επιλέξετε μεταξύ ενοικίασης κατά την ημέρα ή τον μήνα, προσφέροντας έτσι μεγάλη ευελιξία για την περίοδο που θα χρειαστείτε τον εξοπλισμό. Αυτό επιτρέπει την προσαρμογή της ενοικίασης στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, είτε χρειάζεστε ένα αναπηρικό αμαξίδιο για μερικές ημέρες είτε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι για μερικούς μήνες.