Καλέστε τώρα

25310 20270

Aetrex Fashion Ορθωτικά Πέλματα Ανδρικά

Κωδικός: 033650.5
Aetrex Fashion Ορθωτικά Πέλματα Ανδρικά | tsagiannidis.gr
Aetrex Fashion Ορθωτικά Πέλματα Ανδρικά | tsagiannidis.gr
Aetrex Fashion Ορθωτικά Πέλματα Ανδρικά | tsagiannidis.gr
Aetrex Fashion Ορθωτικά Πέλματα Ανδρικά | tsagiannidis.gr
Aetrex Fashion Ορθωτικά Πέλματα Ανδρικά | tsagiannidis.gr
Aetrex Fashion Ορθωτικά Πέλματα Ανδρικά | tsagiannidis.gr
+1
60,00 €
Μέγεθος
Άμεσα διαθέσιμο
Περιγραφή
Ποιός είπε πως δε μπορούμε να ενσωματώσουμε πέλμα στα μοκασίνια και τα casual καλοκαιρινά σας; Ήρθε το ελαφρύ, ανθεκτικό ορθωτικό πέλμα ? Fashion Series, ειδικό για μοκασίνια και άλλα υποδήματα όπου δε μπορεί να ενσωματωθεί κάποιο από τα ολόκληρα ορθωτικά πέλματα Lynco. Θέλουμε να επωφεληθείτε από τη στρατηγικά τοποθετημένη καμάρα Lynco σε όλα σας τα κλειστά παπούτσια... Ιδανικό για όλα τα υποδήματα στα οποία δεν προσαρμόζονται πέλματα. Ο κωδικός L100 εξυπηρετεί ιδανικά τα πόδια με φυσιολογική καμάρα καθώς και περιπτώσεις κοιλοποδίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ

Κοιλοποδία

Πόνο στην Καμάρα

Πελματιαία Απονευρωσίτιδα

Πόνο στην Φτέρνα

Aetrex Fashion Ορθωτικά Πέλματα Ανδρικά

SKU: L100M

Ποιός είπε πως δε μπορούμε να ενσωματώσουμε πέλμα στα μοκασίνια και τα casual καλοκαιρινά σας; Ήρθε το ελαφρύ, ανθεκτικό ορθωτικό πέλμα Fashion Series, ειδικό για μοκασίνια και άλλα υποδήματα όπου δε μπορεί να ενσωματωθεί κάποιο από τα ολόκληρα ορθωτικά πέλματα Lynco. Θέλουμε να επωφεληθείτε από τη στρατηγικά τοποθετημένη καμάρα Lynco σε όλα σας τα κλειστά παπούτσια... Ιδανικό για όλα τα υποδήματα στα οποία δεν προσαρμόζονται πέλματα. Ο κωδικός L100 εξυπηρετεί ιδανικά τα πόδια με φυσιολογική καμάρα καθώς και περιπτώσεις κοιλοποδίας.

Χαρακτηριστικά:

  • Άνω Στρώμα: Δέρμα πολυουρεθάνης .
  • Βάση: Θερμοπλαστική ουρεθάνη για διατήρηση του σχήματος
  • Πάχος: 0,125".
  • Προτείνεται για: Επαγγελματίες,
  • Καλύτερο για: Μοκασίνια και υποδήματα που δεν μπορεί να αφαιρεθεί ο ενσωματωμένος πάτος

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ειδική Διαμόρφωση

Σχεδιασμένο για να βοηθά στην αντικραδασμική προστασία και τη σταθεροποίηση του πίσω μέρους του ποδιού, ώστε να μπορείτε να παραμένετε δραστήριοι στα πόδια σας όλη την ημέρα.

Αναγνωρίζονται και εγκρίνονται από την Αμερικανική Ποδιατρική Εταιρεία

Τα ορθωτικά πέλματα της Aetrex συνιστώνται από γιατρούς και ποδίατρους παγκοσμίως, ως το # 1 ορθωτικό σύστημα. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν ότι τα πέλματα Aetrex, παρέχουν τον πιο εύκολο, οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο για μέγιστη άνεση και υποστήριξη εντός των υποδημάτων τους.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Στοχευμένη Στήριξη Καμάρας

Η υποστήριξη της καμάρας στη σωστή θέση είναι ζωτικής σημασίας. Κοιτώντας τα ξυπόλητα πόδια μας, η κορυφή της καμάρας φαίνεται να βρίσκεται στη μέση του ποδιού. Στην πραγματικότητα όμως η κορυφή βρίσκεται πιο πίσω. Το σχήμα, η θέση και τo ύψος της μοναδικής υποστήριξης καμάρας των πελμάτων της Aetrex, ευθυγραμμίζονται στη σωστή θέση για να βοηθήσουν στην υποστήριξη του σώματός μας από το έδαφος προς τα πάνω. Η θέση της καμάρας στα πέλματα Aetrex έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην ανακούφιση από την πελματιαία απονευρωσίτιδα και τον κοινό πόνο στη φτέρνα ή την καμάρα. Επιπλέον, βοηθάει στην υποστήριξη της φυσικής ευθυγράμμισης, μειώνοντας την πίεση στα γόνατα, τα ισχία και τη μέση μας.