Ανατομικό Μαξιλάρι Memory για CPAP / BIPAP

SKU
026444
45,00 €
Σε απόθεμα

Ειδικό ανατομικό μαξιλάρι από υλικό memory, για χρήστες CPAP ή BIPAP. Χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα του διευκολύνει την χρήση του CPAP και προσφέρει άνεση στον ύπνο όλων των χρηστών συκευών άπνοιας.

Ιδιαίτερο σχήμα, που χαρίζει άνεση στον ύπνο

Το μαξιλάρι ύπνου για συσκευές άπνοιας διαθέτει ειδικές εσοχές για τον αεραγωγό. Χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα του διευκολύνει την χρήση του CPAP και προσφέρει άνεση στον ύπνο όλων των χρηστών συκευών άπνοιας. Παράλληλα, ισοκατανέμει ομοιόμορφα το βάρος και εκμηδενίζει τις πιέσεις που ασκούνται στο κεφάλι και στον αυχένα χαλαρωνόντας τους μύες, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και απαλλάσοντας απο πόνους και πιασίματα. Φτιαγμένο από υλικό memory, το οποίο αλληλεπιδρά με την θερμοκρασία του σώματος και ανταποκρίνεται ακριβώς στο σχήμα του κάθε σώματος. Γι 'αυτό και θεωρείται ώς το υλικό το οποίο προσφέρει τον πιο ξεκούραστο ύπνο, χάρη στην απόλυτη στήριξη που εγγυάται.

Διαστάσεις: 60 x 34 x 7 cm

 

Γιατί υλικό Memory?

Το υλικό memory είναι κατάλληλο για αυχενικά προβλήματα ή απλά για να προσφέρετε ξεκούραστο ύπνο στον εαυτό σας. Το σχήμα του προσαρμόζεται στη μορφολογία του κεφαλιού, είτε κοιμάστε στο πλάι είτε σε ύπτια θέση. Επιτρέπει στο κεφάλι να βυθίζεται στο μαξιλάρι χάρη στο αφρώδες του υλικό, ώστε να αυξάνεται η επιφάνεια επαφής και να μειώνονται οι πιέσεις. Αποτρέπει τις εντάσεις, προσφέροντας στήριξη χωρίς πιέσεις στους ώμους ή στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Απλά ασκεί μια μικρή πίεση, ίσα-ίσα για να διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος. Επανέρχεται στην αρχική του μορφή μετά από κάθε χρήση, χωρίς να χάνει σε βάθος χρόνου το σχήμα του.

Τύπος Μαξιλάρια για CPAP/BIPAP