Aetrex Flips, ανακουφίζουν από τους πόνους και σε ξεκουράζουν!!!!

Τα Lynco Flips θα σας προσφέρουν εκπληκτική άνεση. Θα ταιριάξουν ιδανικά στην καθημερινότητά σας και μπορούν να φορεθούν έξω ή μέσα στο σπίτι. Λένε ότι σας δίνουν την αίσθηση πως περπατάτε σε σύννεφα και ισχύει απόλυτα. Διότι τα Aetrex Flips είναι οι ορθωτικές παντόφλες που φτιάχτηκαν με βάση την ειδική τεχνολογία άνεσης της Aetrex HEALTHY-3!!! Είναι στ' αλήθεια υποδήματα που σου κάνουν καλό!!! Διορθώνουν την στάση του σώματος , ανακουφίζουν από τους πόνους και σε ξεκουράζουν!!!!

Έρχονται σε δύο καλοκαιρινές διαμορφώσεις : flip-flop (σανδάλι)  ή slide (παντόφλα) & σε διαφορετικούς χρωματισμούς για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε...

Aetrex Flips

Αλλά και σε clogs (σαμπώ) ιδανικά για τουριστικά επαγγέλματα, chef και ιατρικό προσωπικό αλλά και για όποιον άλλον τα προτιμά σε πιο κλασσικά χρωματα , άσπρο, μαυρο γκρι και navy!!!

Aetrex Flips

Αetrex flips έχουν κατασκευαστεί με βάση την φιλοσοφία HEALTHY–3 της Αetrex  το οποίο σημαίνει τρεις βασικοί παράγοντες που προωθούν την καλύτερη υγεία των ποδιών!

 

Aetrex Flips HEALTHY-1 Πρωτοποριακή καμάρα Lynco, που στηρίζει το πόδι για σωστή στάση όλου του σώματος. Η καμάρα Lynco είναι μια καινοτομία της Aetrex. Βρίσκεται στο σημείο που πραγματικά την χρειαζόμαστε και όχι εκεί που νομίζουμε ότι θα έπρεπε να βρίσκεται. Η στήριξη της καμάρας στο σωστό σημείο χαρίζει ευθυγράμμιση στο σώμα από το έδαφος και πάνω.

 

 

Aetrex Flips

HEALTHY-2 Ειδική διαμόρφωση στη φτέρνα, για απορρόφηση κραδασμών ,απόσβεση των πιέσεων και ευθυγράμμιση όλης της στάσης του σώματος χάρη στην κοιλότητα που διαθέτει. Επίσης το ιδιαίτερα μαλακό υλικό στο σημείο αυτό βοηθά σε περιπτώσης πόνου στην φτέρνα , ανακουφίζοντας ιδανικά.

 

 

Aetrex Flips

HEALTHY-3 Απίστευτα μαλακό μαξιλαράκι μεταταρσίου, για ανακατανομή των πιέσεων, ώστε να μην νιώθετε κούραση και πόνο. Αυτό το χαρακτηριστικό τα καθιστά ιδανικά για όλους εσάς που υποφέρετε από μεταταρσαλγία, νεύρωμα Morton, πόνους λόγω βλαισοδακτυλίας και άμεσα φορώντας τα θα ανακουφιστείτε.

 

 

Πανάλαφρα, ανθεκτικά και αντιολισθητικά, για να σας εξυπηρετούν παντού.  Η μοναδική τους διαμόρφωση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελμάτων Lynco, στηρίζει το πόδι σας σωστά, ανακατανέμοντας τις πιέσεις και ευθυγραμμίζοντας όλο σας το σώμα, αναιρώντας κάθε συνέπεια της ορθοστασίας. Aetrex Flips & Healthy-3 για να αναθεωρήσετε την άνεση!!!

Aetrex Flips

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν ότι τα πέλματα Lynco Orthotics της Aetrex παρέχουν τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για μέγιστη άνεση και υποστήριξη εντός των υποδημάτων τους. Και τα επιλέγουν για να διαμορφώσουν το περιβάλλον εντός του παπουτσιού τους ώστε να τους εξυπηρετεί καθημερινά. Tώρα σας δίνουμε μια εξτρά επιλογή για το σπίτι και τις ώρες που δεν φοράτε τα πέλματα σας.

Σε συνδιασμό Αetrex Flips και Lyncos ορθωτικά πέλματα σημαίνουν 24ωρη προστασία και τα αποτελέσματα είναι απλά εξαιρετικά! Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε;

ΠΡΟΣΟΧΗ : για να νιώθετε άνετα κAetrex Flips αι να μην γυρίζει το πόδι προς τα έξω, θα πρέπει η πτέρνα να βρίσκεται μέχρι και το σημείο που  επιδεικνύεται στην εικόνα και όχι πιο πίσω. Οπότε για δοκιμή σε φυσικό κατάστημα επιτρέψτε στον εαυτό σας να δοκιμάσει νούμερα πριν καταλήξετε για βέλτιστα αποτελέσματα.

Για παραγγελίες από to eshop μας tsagiannidis.gr παρέχετε ιδανικά το μήκος του ποδιού σας από το μεγάλο δάχτυλο έως και την φτέρνα για να σας αντιστοιχήσουμε το νούμερο ανάλογα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και το βιντεάκι μας για να μάθετε σε λιγότερο από 3 λεπτά τα πάντα για τα Aetrex Flips:  https://www.youtube.com/watch?v=cD-jfMNQ-Ro