Καλέστε τώρα

25310 20270

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τον νέο πελματογράφο της Aetrex, ένα πρωτοποριακό μηχάνημα σάρωσης των πελμάτων σας με την τεχνολογία της Αμερικάνικης εταιρείας Aetrex με πάνω από 40 έτη εξειδίκευσης στην  αντιμετώπιση παθήσεων των ποδιών. Η πελματογράφηση είναι εντελώς δωρεάν χωρίς καμία υποχρέωση να προχωρήσετε σε αγορά πέλματος. Θέλουμε να γνωρίσετε τα νέα μας πέλματα , να τα δοκιμάσετε και να δείτε μόνοι σας την διαφορά από την πρώτη στιγμή.

ΠελματογράφημαΠελματογράφημα

Η πελματογράφηση είναι μια σύντομη διαδικασία. Γίνεται στατικά, απλά ανεβαίνετε δηλαδή στο iStep και σε 12 μόνο δευτερόλεπτα, απλά και γρήγορα, "σαρώνουμε" σε υψηλή ανάλυση το πόδι σας και έχουμε άμεσα εικόνα των πιθανών παθήσεων που μπορεί να αντιμετωπίζετε, των πιέσεων, του τύπου καμάρας σας και όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να "διαβάσουμε" το πέλμα σας και να σας προτείνουμε το ειδικό προκατασκευασμένο ορθωτικό πέλμα Lynco που είναι ιδανικό για εσάς.

Τα πέλματα Lynco της Aetrex είναι διαθέσιμα άμεσα στο κατάστημα , για να τα δοκιμάσετε επί τόπου μετά την πελματογράφηφη και κάνοντας το iTest να δείτε την διαφορά και την ανακατανομή των πιέσεων.

Ορθωτικά Πέλματα Aetrex LyncoΟρθωτικά Πέλματα Aetrex Lynco

Τα πέλματα Lynco μπορούν να προστατεύσουν από παθήσεις των ποδιών όπως είναι μεταταρσαλγία, νεύρωμα Morton , άκανθα πτέρνας, πόνους στις αρθρώσεις και κατά συνέπεια στα γόνατα, την μέση ή τον αυχένα. Είναι ετοιμοπαράδοτα και με μια απλή πελματογράφηση σε μόλις 12 δευτερόλεπτα , βλέπουμε κατευθείαν ποιο προκατασκευασμένο ορθωτικό πέλμα είναι ιδανικό για το δικό σας πόδι.

Κάντε τις εξής ερωτήσεις στον εαυτό σας:

  • Υποφέρετε από πόνους στο πέλμα, υποφερτούς ή επώδυνους;
  • Υποφέρουν τα γόνατα, η μέση, η πλάτη ή ο αυχένας σας;
  • Έχετε περιττά κιλά;
  • Η δουλειά σας περιλαμβάνει ορθοστασία;
  • Αθλείστε; 
  • Θέλετε να βελτιώσετε την στάση του σώματος σας;
  • Η υγεία και η ευεξία αποτελούν προτεραιότητα για εσάς;

Aν ναι, ελάτε να κάνουμε μαζί την πελματογράφηση.

Τα ορθωτικά πέλματα Lyncos της Aetrex δεν απευθύνονται μόνο σε άτομα με παθήσεις στα πόδια , αλλά και σε όλους εσάς που αθλείστε, κινείστε, στέκεστε. Η σωστή τοποθέτηση του πέλματος σας θα προλάβει τυχόν παθήσεις και είτε έχετε χαμηλή, μέτρια ή ψηλή καμάρα,(πλατυποδία ή κοιλοποδία), είτε νιώθετε πιέσεις στα μετατάρσια , είτε όχι,  τα πέλματα Aetrex Θα σας ωφελήσουν όσο δεν φαντάζεστε. Θα νιώσετε άμεσα την άνεση και την διαφορά.

Eίναι πόλύ σημαντικό να γνωρίζετε πως τα πέλματα που φοράτε καθημερινά θα πρέπει να έχουν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές για να σας ωφελήσουν. Θα πρέπει να είναι από υψηλής ποιότητας υλικά,  για να μπορεί να εξασφαλιστεί η σωστή ευθυγράμμιση του σώματος και η σωστή υποστήριξη στα σημεία που χρειάζεται το δικό σας πόδι. Κοινά πέλματα είναι εύκολο να βρεθούν, αλλά δεν προσφέρουν την κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζονται τα πόδια σας με τις ειδικές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει υψηλής ποιότητας ορθωτικά πέλματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον τύπο των ποδιών σας και διαθέτουν την μονάδική καμάρα Lynco που προσφέρει στήριξη εκεί που πραγματικά την χρειάζεστε σε σχέση με το γενικευμένο πέλμα που διαθέτει το υπόδημα σας ή το τυποποιημένο που έχει φτιαχτεί για να εξυπηρετεί όλα τα πόδια.

Ελάτε στα καταστήματά μας, ανεβείτε στον πελματογράφο της Aetrex για μια δωρεάν πελματογράφηση και δοκιμάστε τα νέα ορθωτικά πέλματα Lynco της Aetrex!

 Αν επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού κάλέστε στο 25310 20270 ή κλείστε online ραντεβού συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.  

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο ώστε να σας εξυπηρετήσει άψογα. Σας περιμένουμε!!!

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν προορίζονται  για να αντικαταστήσουν την διαβούλευση με τον ποδίατρο, τον γιατρό ή άλλο επαγγελματία υγείας. Η πελματογράφηση δύναται να εκτυπωθεί ή να σας σταλεί με email ώστε να συμβουλευτείτε και τον ορθοπεδικό ή ποδίατρό σας.