Φορητά κρεβάτια μασάζ, ανθεκτικά και ελαφριά, σε καταπληκτικές τιμές !!!!

Τα κορυφαία μοντέλα κρεβατιών μασάζ και φυσικοθεραπείας είναι εδώ... Σε μερικά δευτερόλεπτα, μετατρέπονται από βαλίτσα σε ένα από τα πιο λειτουργικά φορητά κρεβάτια που έχετε δει... ειναι πανέμορφα, με χρήσιμα εξαρτήματα και σε χρώματα που θα σας ξετρελάνουν... Eνα κρεβάτι μασάζ βαλίτσα, για συνεδρίες/θεραπείες κατ'οίκον που θα πρέπει να υπάρχει στον εξοπλισμό κάθε φυσικοθεραπευτή ή μασέρ.

Γιατί όμως να τα επιλέξετε;

Κρεβάτια Μασάζ Βαλίτσα 4  Βρείτε αυτό που σας εξυπηρετεί μόνο στο tsagiannidis.gr
  • Τα κρεβάτια μασάζ μας είναι πολύ, ανθεκτικά και στιβαρά. Μπορούν να αντέξουν μέχρι και 200 κιλά βάρος, επιτρέποντας σας να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας χωρίς περιορισμό από το βάρος του ασθενή ή του πελάτη σας... Διαθέτουν πατενταρισμένο σύστημα ατσάλινων καλωδίων για αυξημένη σταθερότητα, προς αποφυγή ατυχημάτων!!!
  • Αυξομειώνονται σε ύψος, επιτρέποντας σας να τα προσαρμόσετε κατά την θεραπεία ή το μασάζ.
  • Η ταπετσαρία τους είναι κατασκευασμένη από δερματίνη ποιότητας, είναι αδιάβροχη και πολύ εύκολη στο καθαρισμό. Τα χρώματα θα σας ενθουσιάσουν και θα σας φτιάξουν την διάθεση... τόσο τη δική σας όσο και των πελατών σας!
  • Είναι ελαφριά, με δύο χειρολαβές, επιτρέποντας και διευκολύνοντας την μεταφορά τους για τις ανάγκες της δουλειάς σας, με ειδική τσάντας μεταφοράς μέσα στην τιμή.Κρεβατι μασαζ για ρεικι Με εξαρτήματα και εξοπλισμό που θα σας βολέψουν!!!!

     

  • Είναι βολικά και άνετα, εφόσον διαθέτουν πολλά εξαρτήματα για τα χέρια και το κεφάλι, δύο οπές για το πρόσωπο (μία σε κάθε μεριά του κρεβατιού), προσθαφερούμενα πλαϊνά υποβραχιόνια, επένδυση από αφρώδες υλικό πάχους 10cm και τέσσερις λαστιχένιες βάσεις για όρθια τοποθέτηση του κρεβατιού, όταν αυτό είναι διπλωμένο.
  • Αν επιλέξετε τα μοντέλα μας, με ανάκλιση πλάτης, τότε θα εκπλαγείτε από το ανακλινόμενο τμήμα πλάτης 10 θέσεων, με ειδικό βραχίονα για εξτρά αντοχή. Η κλίση που μπορείτε να επιλέξετε κυμαίνετε από 0 έως 70 μοίρες.
  • Είναι τα οικονομικότερα της αγοράς, με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και εξοπλισμού... Μπείτε και δείτε μόνοι σας... Ξεκινούν από 180 ευρώ , με όλα τα αξεσουάρ και με τα μεταφορικά ΔΩΡΕΑΝ!!!!

Βρείτε τα στο eshop μας tsagiannidis.gr σε τέσσερις τύπους ανάλογα με τις ανάγκες σας:

Κρεβάτι Βαλίτσα Μασάζ Ξύλινο Χωρίς Ανάκλιση Πλάτης 

Φορητό κρεβάτι μασάζ ξύλινο

Κρεβάτι Βαλίτσα Μασάζ Αλουμινίου Χωρίς Ανάκλιση Πλάτης 

Φορητό κρεβάτι βαλίτσα Αλουμινίου

Κρεβάτι Βαλίτσα Μασάζ Ξύλινο Με Ανακλινόμενη Πλάτη 

Φορητό κρεβάτι βαλίτσα Ξύλινο με ανάκλιση πλάτης

Κρεβάτι Βαλίτσα Μασάζ Αλουμινίου Με Ανακλινόμενη Πλάτη 

Φορητό κρεβάτι βαλίτσα αλουμινίου με ανάκλιση πλάτης

Αγοράστε τώρα το δικό σας κρεβάτι μασάζ βαλίτσα. Σας ....λύνει τα χέρια!!!