Καλέστε τώρα

25310 20270

Η νέα αυτόματη βαλβίδα καθετήρα Mirovalve είναι η απάντηση στην επιθυμία των ατόμων που φορούν καθετήρα, για μια καθημερινότητα με άνεση, σιγουριά και άριστη ποιότητα ζωής.Αφήστε τον ουροσυλλέκτη στο σπίτι και θυμηθείτε πιο απλές εποχές. Ζήστε κάθε μέρα με την αξιοπρέπεια και την ευκολία που σας παρέχει αυτό το τόσο καινοτόμο προϊόν που εφαρμόζει σε όλα τα στόμια των καθετήρων και τις υποδοχές των ουροσυλλεκτών που κυκλοφορούν στην αγορά.

Τόσο απλή στην χρήση…

Η χρήση της γίνεται με το ένα χέρι. Ο ολισθητήρας, δεν απαιτεί καθόλου δύναμη για να ανοίξει η βαλβίδα. Απλά σύρτε τον προς τα πίσω και αδειάστε την κύστη σας, κρατώντας το άκρο της βαλβίδας πάνω από την λεκάνη της τουαλέτας.

Ξενοιάστε και κατά την διάρκεια του ύπνου

Χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ανοίγματος και ανάσχεσης που διαθέτει η βαλβίδα Mirovalve αλλάζει ουσιαστικά και τις νύχτες σας. Όταν πάτε για ύπνο απλά τοποθετείτε τον ουροσυλλέκτη στο άκρο της βαλβίδας και είστε έτοιμος. Πείτε απλά καληνύχτα, χωρίς άγχος, χωρίς περιττές κινήσεις. Η βαλβίδα παραμένει ανοιχτή όλη νύχτα και τα ούρα αποχετεύονται εύκολα στον ουροσυλλέκτη. Το πρωί όταν βγάλετε τον ουροσυλλέκτη, η βαλβίδα κλείνει και πάλι αυτόματα. Δεν χρειάζεται να γυρίσετε κανένα δακτύλιο, ούτε να απασφαλίσετε κάποιον μηχανισμό.

Ξαναβρείτε την αξιοπρέπειά και την ασφάλεια που σας αξίζει…

Βγείτε έξω με την σύντροφό σας, απολαύστε τα παιδιά σας, τους φίλους σας και ξεχάστε τις ατελείωτες διαδικασίες και τις στιγμές αμηχανίας. Με την βαλβίδα Mirovalve, ο κίνδυνος να λερωθούν τα ρούχα ή το κρεβάτι μηδενίζεται. Το Mirovalve σας επιστρέφει το αίσθημα ασφάλειας, την αξιοπρέπεια και τον χρόνο που αξίζετε εσείς και οι αγαπημένοι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο:

Mirovalve Αυτόματη Βαλβίδα Καθετήρα