Γάντια Peha Soft Nitrile Fino και γιατί να τα προτιμήσετε...

Τα γάντια Peha Soft Nitrile Fino Powderfree χωρίς λάτεξ και χωρίς πούδρα από εξαιρετικά απαλό καουτσούκ νιτριλίου είναι ασύγκριτα μαλακά και λεία, αλλά συγχρόνως και ιδιαίτερα ανθεκτικά στο σχίσιμο, παρέχοντας σας ασφάλεια κατά την χρήση.

Είναι κατάλληλα για άτομα με αλλεργικές ευαισθησίες στο δέρμα  (για άτομα με υπερευαισθησία στην πούδρα των γαντιών ή με αλλεργίες στην πρωτεΐνη του λάτεξ - αλλεργία τύπου I , καθώς είναι κατασκευασμένα από νιτρίλιο, χωρίς πούδρα και λάτεξ.

Κατασκευασμένα με την εγNitrile Glovesγύηση του Γερμανικού οίκου Hartmann, από την πρώτη στιγμή που θα χρησιμοποιήσετε τα γάντια νιτριλίου Peha Soft Nitrile Fino, θα παρατηρήσετε πως έχουν άριστη εφαρμογή, ενώ χάρη στην ανάγλυφη υφή των ακροδαχτύλων βελτιστοποιείται ακόμη περισσότερο η αίσθηση της αφής, έχοντας ως αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία σε κάθε χρήση.

Η εισαγωγή-εξαγωγή τους γίνεται πανεύκολα χάρη στο κυλινδρικό τελείωμα και τη σταθερή τους μανσέτα. και διατίθενται σε όλα τα μεγέθη από XS εώς και ΧL, για να βολευτείτε σίγουρα!

Που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα Peha Soft Nitrile Fino;

Τα γάντια νιτριλίου Peha Soft Nitrile Fino παρέχουν ένα ευρύ πεδίο χρήσης και ιδιαίτερα σε εργαστηριακές χρήσεις καθώς είναι πολύ ανθεκτικά στις χημικές ουσίες. (Μέσα ατομικής προστασίας σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 374, Κατηγορία Ι και ΙΙ , για χρήση σε εργασίες όπου υπάρχει επαφή με χημικές ουσίες και απολυμαντικά μέσα)

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ανθεκτικά γάντια μιας χρήσης σε όλους τους τομείς όπου το προσωπικό διατρέχει κίνδυνο μόλυνσης.

Κατάλληλα και για βιομηχανίες τροφίμων καθώς διαθέτουν πιστοποίηση για επαφή με τρόφιμα. 

 

Τα εξεταστικά γάντια νιτριλίου Peha-Soft Nitrile Fino παρέχουν μεγάλη ασφάλεια και αξιοπιστία χάρη στο αυστηρό σύστημα ασφαλείας (ISO 9001), την ΟΒΠ (Ορθή Βιομηχανική Πρακτική) και την πλήρη συμμόρφωση με το πρότυπο ΕΝ455, μέρος 1-3, που αφορά τα ιατρικά γάντια μιας χρήσης.

Για δερματικές παθήσεις που επιμένουν, πάντα κατόπιν συννενόησης με τον δερματολόγο σας, δοκιμάστε κάτω από τα γάντια νιτριλίου μιας χρήσης, να φορέσετε υποαλλεργικά, βαμβακερά γάντια από 100% βαμβάκι, για εξτρά προστασία. image_2426Στο eshop μας , θα βρείτε τα εξαιρετικής ποιότητας TG  Βαμβακερά Γάντια  του γνωστού οίκου Lohmann-Rauscher. Είναι μαλακά και ανατομικά και μπορείτε να τα πλύνετε και να τα σιδερώσετε.

 

Στο eshop tsagiannidis.gr μας μπορείτε να βρείτε ποικιλία σε ιατρικά αναλώσιμα, σε ανταγωνιστικές τιμές και με την καλύτερη εξυπηρέτηση.