Καλέστε τώρα

25310 20270

Το πρόβλημα της ακράτειας ούρων πέρα από τον ψυχολογικό παράγοντα που επηρεάζει τον ασθενή,  έχει και το πρακτικό κομμάτι για τους φροντιστές. Με άλλα λόγια, πρέπει να βρούμε τρόπο να προστατεύσουμε το στρώμα του κρεβατιού στο οποίο κοιμάται ο ασθενής και σαφώς να διευκολύνουμε την διαδικασία του πλυσίματος και να κρατήσουμε την υγιεινή του χώρου με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.

Είτε πρόκειται για ηλικιωμένο, μεσήλικα ή και παιδάκι με ανώριμη κύστη... σας έχουμε την λύση...

...τα αδιάβροχα καλύμματα κρεβατιού πολλαπλών χρήσεων που πλένονται μέχρι και στους 90 βαθμούς στο πλυντήριο, μπαίνουν στο στεγνωτήριο (σε χαμηλή θερμοκρασία) και είναι πολύ απορροφητικά. Δεν αφήνουν να περάσει τίποτα στο στρώμα και κυριολεκτικά σας λύνουν τα χέρια.

Είναι βαμβακερά στην μία πλευρά και πλαστικά στην από κάτω, οπότε σαν αίσθηση, ιδίως κάτω από κανονικά σεντόνια, δεν θα τα καταλάβετε καθόλου. Στις άκρες τους διαθέτουν λάστιχο το οποίο μπαίνει κάτω από το στρώμα σας και δεν φεύγει ακόμα και αν ο χρήστης κάνει ανήσυχο ύπνο. Είναι ιδιαίτερα πρακτικά και έχουν μεγάλη αντοχή , οπότε θα τα έχετε για πολύ καιρό. Ιδανικά μπορείτε να έχετε δύο ή τρία τεμάχια για να καλύπτεστε ανάμεσα στα πλυσίματα.

Τα πλεονεκτήματά τους είναι πολλά:

  • Είναι πολλαπλών χρήσεων.
  • Πλένονται.
  • Έχουν πόρους και αναπνέουν.
  • Εφαρμόζονται σταθερά σε όλο το μήκος και το πλάτος του κρεβατιού
  • Δεν τσαλακώνουν και δεν κάνουν ζάρες.
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν σκέτο σεντόνι ή σαν προστατευτικό στρώματος κάτω από το σεντόνι.

Είναι ιδανικά για άτομα κατακεκλιμένα, με προβλήματα ακράτειας, για παιδιά που βρέχουν το κρεβάτι τους, για άτομα που ιδρώνουν πολύ το βράδυ αλλά και για άτομα με αλλεργικά προβλήματα.

Διατίθενται σε τρεις διαστάσεις, για μονό, ημίδιπλο και διπλό κρεβάτι.

Επίσης υπάρχει και η επιλογή του καλύμματος με περιμετρικό λάστιχο για τα μονά κρεβάτια που εφαρμόζει επίσης τέλεια στο στρώμα και μπλοκάρει όλα τα υγρά. Για προστασία του μαξιλαριού σας έχουμε την λύση. Εμπιστευθείτε το αδιάβροχο κάλυμμα μαξιλαριού σε διάσταση 70x50  και σε πολύ χαμηλή τιμή.

Επιλέξτε αυτό που σας εξυπηρετεί από το eshop tsagiannidis.gr. Στο διαδικτυακό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ειδών ιδανικών για κατ'οίκον νοσηλεία που σίγουρα θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.