Εκγυμναστής Μυών Kegel Energie

SKU
028683
58,00 €
Σε απόθεμα

Το Energie είναι ένα εντυπωσιακό βοήθημα για kegel ασκήσεις. Η κατασκευή του από υποαλλεργικό υψηλής ποιότητας ΑΒS πλαστικό, το ιδανικό βάρος-σχήμα-μέγεθος και η αποτελεσματικότητα του, το κάνουν το ιδανικό βοήθημα-συμπλήρωμα για kegel ασκήσεις.

  • Για μία εμπλουτισμένη, υγιή και δραστήρια σεξουαλική ζωή
  • Ενισχύει τους μυς πριν και μετά τον τοκετό
  • Υποστηρίζει τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης

Οι Kegel ασκήσεις είναι απαραίτητες σε όσες γυναίκες βρίσκονται πριν ή μετά τον τοκετό, όπως επίσης σε γυναίκες με προβλήματα ακράτειας. Φυσικά όμως μπορούν να εκτελεστούν απο οποιαδήποτε γυναίκα νοιώθει την ανάγκη για βελτίωση της σεξουαλικής ζωής και υγείας της.

Σίγουρα μπορείτε να κάνετε απλή άσκηση kegel και χωρίς βοήθημα αλλά η προσθήκη του Energie συνιστά αποτελεσματικότερη άσκηση λόγω του βάρους του. Με συμβατικές μεθοδους, μία γυναίκα πρέπει να επαναλάβει 300 kegels -πάνω από μία ώρα- για να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με δεκάλεπτη χρήση του Energie. Τηρώντας τις οδηγίες χρήσης έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Energie σίγουρα θα σας κερδίσει με την αποτελεσματικότητα του, την κομψότητα και την τεχνολογία που εμπεριέχει ο σχεδιασμός και η κατασκευή του, όσο και με την προσιτή τιμή για ένα βαράκι που θα κρατήσει μια ζωή.

Τύπος Γυναικείο
Μέγεθος 16.5cm
Υλικό ABS Πλαστικό