Ηλεκτρονικό Στηθοσκόπιο Littmann 3100

SKU
025898
495,00 €

Παράδοση σε 2-4 ημέρες

Αξεπέραστης ποιότητας ηλεκτρονικό στηθοσκόπιο το οποίο συνδυάζει βελτιωμένη ποιότητα ήχου και ευκολία στη χρήση για σαφή διάγνωση. Δίνει ακρίβεια και παρέχει αξεπέραστη ποιότητα ήχου. Έχει εξαιρετική ακουστική χάρη στην τεχνολογία ΑΝR και την τεχνολογία "instant-on" για άμεση ακρόαση των ήχων των οργάνων. Είναι φιλικό προς τους ασθενείς με στεφάνη από συνθετικό υλικό που δεν παγώνει το δέρμα. Επίσης έχει μαλακές ελαίες, άριστης εφαρμογής για τέλεια ηχομόνωση. Δίνεται με 2 χρόνια εγγύηση.

Περιγραφή

Το άνετο και ανθεκτικό, ηλεκτρονικό στηθοσκόπιο Littman Electronic 3100 με τεχνολογία ΑΝR διαθέτει ηχητικές ικανότητες που σας επιτρέπουν να επιτυγχάνεται σαφή διάγνωση κάθε φορά.

Η ποιότητα ήχου του, μειώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος κατά μέσο όρο 85% και ενισχύει τους ήχους των οργάνων μέχρι και 24 φορές για να μπορέσετε να ακούσετε ήχους λιποθυμίας που μπορεί αλλιώς να χάνατε.

Το μενού χρήσης είναι εξαιρετικά απλό, και δεν διαταράσει τη ροή της στηθοσκόπησης. Επίσης η λειτουργία του προσωποποιημένου setup σημαίνει ότι οι προτιμώμενες ρυθμίσεις σας μπορούν να αποθηκευτούν και θα ενεργοποιούνται αυτόματα κάθε φορά που ενεργοποιείτε το στηθοσκόπιο.

Η ευανάγνωστη οθόνη LCD του με οπίσθιο φωτισμό, περιλαμβάνει επιλογή συχνότητας, το επίπεδο ήχου, την υπολοιπόμενη διάρκεια της μπαταρίας και την καρδιακή συχνότητα των ασθενών σας.

 

      

 

       Χαρακτηριστικά

  • Αξεπέραστη απόδοση, ακουστική υπεροχή.
  • Ευκολία στην χρήση με άνετο μενού και δυνατότητα αποθήκευσης των προτιμώμενων ρυθμίσεών σας.
  • Ενεργοποίηση οπίσθιου φωτισμού σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  • Ακουστικά με ανατομικά σωστή κλίση και μαλακές ελαιές για τέλεια ηχομόνωση και άριστη εφαρμογή.
  • Φιλικό προς τους ασθενείς με στεφανή από συνθετικό υλικό που δεν παγώνει το δέρμα.
  • Εγγύηση 2 χρόνια.
Χρώμα Μαύρο