Μπρελόκ Απεγκλωβισμού ResQMe

SKU
031117
20,00 €

Παράδοση σε 2-4 ημέρες

Το μπρελόκ ResQMe ™ του οίκου Nov8 Αμερικής, είναι μια μοναδική φορητή συσκευή ασφαλείας που προσαρμόζει στα κλειδιά του αυτοκινήτου και επιτρέπει τον απεγκλωβισμό απο οχήματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Εμπνευσμένο από τα κλασσικά σφυριά θραύσης κρυστάλλων, το ResQMe ™ είναι ένα επαναστατικό φορητό εργαλείο διάσωσης που είναι εκπληκτικά ισχυρό, παρά το μικροσκοπικό μέγεθός του. Το ResQMe ™ συνδυάζει δυο λειτουργίες, την κοπή ζώνης ασφαλείας και τη θραύση κρυστάλλων.

Έχοντας τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στα κλειδιά του αυτοκινήτου, δεν χρειάζεται εγκατάσταση και είναι πάντα διαθέσιμο στα χέρια του οδηγού.

Το μπρελόκ διάσωσης ResQMe ™ είναι Αμερικάνικης προέλευσης και κατασκευασμένο με τα υψηλότερα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας. Το ResQMe ™ έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο από πολλούς δημόσιους οργανισμούς ασφάλειας, όπως αστυνομικά τμήματα, πυροσβέστες και παραϊατρικό προσωπικό. Το ResQMe ™ έχει βραβευτεί με χρυσό μετάλλιο ως το καλύτερο καινοτομικό προϊόν για την αυτοκινητοβιομηχανία στην έκθεση Inpex στις ΗΠΑ, επίσης με αργυρό μετάλλιο ως το καλύτερο εργαλείο οδικής ασφάλειας στην PromZ στην Ολλανδία, καθώς και ως το καλύτερο διαφημιστικό αντικείμενο στο VPCD στη Γαλλία.

Οδηγίες Χρήσης:

Η χρήση του ResQMe ™ είναι πολύ απλή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η συσκευή συνδέεται με τα κλειδιά με ένα αποσπώμενο κλιπ. Απομακρύνοντας το κλιπ από το προϊόν, αποκαλύπτεται μια ιδιαίτερα κοφτερή λεπίδα για την κοπή της ζώνης ασφαλείας. Για τη θραύση κρυστάλλων, αρκεί η πίεση της μαύρης κεφαλής επάνω στην επιφάνεια του παραθύρου. Το ResQMe ™ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ακόμα και μέσα στο νερό.

Χαρακτηριστικά

  • Μικρού όγκου και βάρους, ιδανικό για μπρελόκ αυτοκινήτου
  • Αποτελεσματική θραύση κρυστάλλων αυτοκινήτου
  • Λεπίδα κοπής της ζώνης ασφαλείας
  • Βραβευμένο ως το πιο αποτελεσματικό εργαλείο απεγκλωβισμού
  • Αμερικάνικη ποιότητα κατασκευής
  • Μήκος : 3.20 cm Ύψος : 7.50 cm
Τύπος Μπρελόκ Απεγκλωβισμού