Πατάκι Απολύμανσης

SKU
032677
80,00 €
Σε απόθεμα

Το πατάκι απολύμανσης είναι σχεδιασμένο για καθαρισμό υποδημάτων πριν τη πρόσβαση σε χώρους όπου απαιτείται ο έλεγχος των μικροβιακών φορτίων. Το εξωτερικό πλαίσιο σαν «κέλυφος» συγκρατεί το απολυμαντικό διάλυμα εσωτερικά. Απαραίτητο σε χώρους τροφίμων και εστίασης, catering, fastfood , λουτρά κ.α.

Διάσταση: 60 x 90cm

Το πατάκι είναι η συσκευή και το μέσο στο όποιο βάζετε το υγρό απολύμανσης. Εσωτερικά έχει σφουγγάρι που προσθέτετε το απολυμαντικό.Το πάνω μέρος (μαύρο) είναι πορώδες. Όταν θέλετε να ανανεωθεί, ανάλογα με τον όγκο χρήσης το πλένετε και το γυρνάτε με την μπλε πλευρά προς τα πάνω για να στραγγίξει. Εν συνεχεία προσθέτετε εκ νέου το απολυμαντικό στην μαύρη πλευρά και επανατοποθετείτε στην είσοδο του χώρου που θέλετε να προστατέψετε.

Το πατάκι είναι η συσκευή και το μέσο στο όποιο βάζετε το υγρό απολύμανσης Antibact Universal (κωδικός 033251), για το απολυμαντικό πατάκι (ανάλογα με την διάσταση) εμποτίζετε με 1,5lt αραιωμενο σκεύασμα (1 μερος απολυμαντικο προς 4 μέρη νερού) και στην συνέχεια είναι έτοιμο για χρήση. Ενδεικτικά για χώρους με 80 άτομα προσωπικό θα πρέπει να ξαναγεμίζουμε το πατάκι κάθε εβδομάδα.

Τύπος Πατάκι Απολύμανσης