Αποστολή Παραγγελίας

Αποστολή με Courier

Ολες οι παραγγελίες μέχρι 10 Kgr ή μικρού όγκου δέματα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών. Οι παραδόσεις γίνονται στον χώρο σας σε όλη την Ελλάδα. Οι εταιρίες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμεστε είναι η ΕΛΤΑ Courier και η Speedex.

 

Αποστολή με Μεταφορική

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας είναι πάνω 10 Kgr ή απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση λόγω μεγάλου όγκου, τότε αποστέλλεται με μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση προϊόντων μεγάλου όγκου (π.χ. κρεβατια, γερανάκια) πραγματοποιείται στην εξωτερική είσοδο του τόπου αποστολής (π.χ. είσοδο πολυκατοικίας). Στην περίπτωση που πρέπει να παραδωθεί σε όροφο ή ο τόπος παράδοσης είναι είναι σε δυσπρόσιτη περιοχή όπως αυτός χαρακτηρίζεται από την μεταφορική, υπάρχει μικρή επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.

Με αυτή την μέθοδο αποστολής δεν είναι εφικτή η αντικαταβολή.

 

Κόστος Μεταφορικών

Για παραγγελίες άνω των 85 € τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν.

Tα δωρεάν μεταφορικά καλύπτουν την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι την διεύθυνση αποστολής που δηλώνεται κατά την καταχώριση παραγγελίας και δεν περιλαμβάνουν συναρμολόγηση ή στήσιμο (όπου αυτό απαιτείται) των προιόντων.

Σημείωση: Από την δωρεάν κάλυψη μεταφορικών εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές χαρακτηρίζονται από την Courier / Μεταφορική. Εάν λοιπόν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή τα δωρεάν μεταφορικά θα καλύπτονται μέχρι το πλησιέστερο προς την περιοχή σας κεντρικό κατάστημα της Courier / Μεταφορικής. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε για την επιπλέον επιβάρυνση που ενδεχομένως να υπάρχει.

Ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται αυτόματα στη φόρμα παραγγελίας, σύμφωνα με τον Τ.Κ. της περιοχής. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Εάν η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη από την Courier / Μεταφορική, υπάρχει επιπλέον μικρή επιβάρυνση για την οποία θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά.

Μεταφορέας Κάτω από 85 € Πάνω από 85 €
Courier
Κόστος Μεταφορικών 3 € 5 € Δωρεάν
Κιλά Παραγγελίας Εώς 5 Kgr 5 - 10 kgr
Τρόπος Πληρωμής

Πιστωτική / Prepaid
Αντικαταβολή
Τραπεζική Κατάθεση
Paypal

Πιστωτική / Prepaid
Αντικαταβολή
Τραπεζική Κατάθεση
Paypal

Πιστωτική / Prepaid
Αντικαταβολή
Τραπεζική Κατάθεση
Paypal

Μεταφορική
Κόστος Μεταφορικών 5 € 15 € Δωρεάν
Κιλά Παραγγελίας Εώς 30 Kgr 30+ Kgr
Τρόπος Πληρωμής

Πιστωτική / Prepaid
Τραπεζική Κατάθεση
Paypal

Πιστωτική / Prepaid
Τραπεζική Κατάθεση
Paypal

Πιστωτική / Prepaid
Τραπεζική Κατάθεση
Paypal